Részletek
A The Purple One főtt horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben. A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Erőteljes rákos jelleg, kissé édeskés alappal, ez a The Purple One sikerének titka! Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk The Purple One dip aromába A Black One oldódó horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben. A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Még több fűszer, még több feketebors, még több hal, még több májkivonat! Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk Black One dip aromába Tipp 2: az eterésre használt oldódó Black One csalikat megőrölve (vagy szétnyomva), víz és Black One dip aroma segítségével gyúrjunk pasztát, majd vékony rétegben vigyük fel a csali felületére A Black One főtt horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben. A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Még több fűszer, még több feketebors, még több hal, még több májkivonat! Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk Black One dip aromába Tipp 2: az eterésre használt oldódó Black One csalikat megőrölve (vagy szétnyomva), víz és Black One dip aroma segítségével gyúrjunk pasztát, majd vékony rétegben vigyük fel a csali felületére A The Red One oldódó horogbojli a főtt típussal megegyező összetételű, de speciális kukoricatejet és egyéb vízoldékony anyagokat is adagoltunk hozzá, melynek köszönhetően folyamatosan csökken a vízben az átmérője. Ajánlott a The Red One bojlival etetett horgászhelyen a horog mellé, megkülönböztetve etetésünkön a csalinkat! A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Oldódási ideje függ a víz hőmérsékletétől! (Oldódási idő 22 Celsius fokos vízben: 18mm/2 óra, 22mm/3 óra). Még több fűszer, még több aroma, még több gyümölcs, még több Haith"s Robin Red!
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket, színét a különböző fűszerek és a Haith"s Robin Red adja! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! A Red One főtt horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben. A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Még több fűszer, még több aroma, még több gyümölcs, még több Haith's Robin Red! Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket, színét a különböző fűszerek és a Haith's Robin Red adja! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk Red One dip aromába Tipp 2: az eterésre használt oldódó Red One csalikat megőrölve (vagy szétnyomva), víz és Red One dip aroma segítségével gyúrjunk pasztát, majd vékony rétegben vigyük fel a csali felületére