Részben olyan természetes összetevőkből áll, amelyek hozzájárulnak az emésztéshez és természetes módon hordozzák az aminosavakat, melyek nagy mennyisége teszik rendkívül vonzóvá. Oldódási ideje vízhőfok és áramlástól függően 4-6 óra. Közepesen kemény állaga lehetővé teszi a fűzőtű használatát. Rétegesen oldódik, jól tart az előkén. Eper-Vajsav: -Közepesen finom szerkezetű tejfehérjéket tartalmazó bojli, amely a rendkívül erős eper-vajsav párosításnak köszönhetően egész évben eredményesen használható. Fokhagyma:
-Közepesen finom szerkezetű bojli, melyet intenzív fokhagymás illat- és ízvilág jellemez. Elsősorban iszapos vizekre ajánlott. Fűszeres: -Közepesen finom szerkezetű bojli, melyet intenzív fűzseres illat és barnás szín jellemez. Krill: -Közepesen finom szerkezetű bojli, mely krill hydrolizátumot tartalmaz. Májas: -Közepesen finom szerkezetű bojli, melyet erőteljes májas illat- és ízvilág jellemez. Olyan természetes aminosavakat és enzymeket tartalmaz, melyeket a halak természetes táplálékként azonosítanak.
(forrás: motabacarp)